2-0 Sebastian Lindahl (Mikael Fransson) 38 min
4-0 Mikael Fransson (Patrik Andersson) 58 min

Mattias Jönsson 67 min
Alexander Nilsson 85 min

Storseger i premiären och dubbla 2-målsskyttar.
Östra Torp ställde upp med ett helt mittfält av nyförvärv. Mikael Fransson, Johan Revesz, Patrik Andersson och Filip Zahn var alla debutanter medan Filip Marras och Andreas Sjödin gjorde comeback i Torptröjan.
Matchen inleddes något trevande från båda lagen och det var ingen som riktigt tog tag i taktpinnen. Men i den 12:e minuten släpper Filip Zahn bollen till en framstormande Mikael Fransson som från straffområdeslinjen enkelt med vänsterfoten placerar in 1-0 för Torp. Målchanserna är få under första halvleken men Torp tar mer och mer över spelet. I den 38:e minuten slår Johan Revesz en perfekt hörna på förstastolpen som Mikael Fransson skarvar till en helt fri Sebastian Lindahl som bara har att raka in bollen i mål från nära håll fram till 2-0.
Östra Torp tog tag i spelet mer och mer ju längre första halvlek gick och Filip Marras var ett ständigt orosmoment framåt.
I paus kommer Andreas Sjödin in istället för Sebastian Lindahl i anfallet.
I matchens 55:e minut stormar Andreas Jönsson fram på vänsterkanten och spelar fram till Filip Zahn som mycket elegant lobbar bollen över målvakten in i mål fram till 3-0. I den 58:e minuten rycker Patrik Andersson fram på vänsterkanten och spelar in bollen framför mål där Mikael Fransson går fram som en ångvält och forcerar bollen in i mål fram till 4-0. I den 64:e minuten spelar Torp riktigt bra där bollen går som på ett snöre mellan spelarna. Till slut hamnar den hos Andreas Sjödin som serverar Filip Zahn nästintill öppet mål och Filip gör inget misstag utan han placerar behärskat in 5-0. Här dog matchen.
I den 67:e minuten får Öja en felaktig straffspark sedan domaren ansett att Mattias Jönsson gått för bryskt fram i straffområdet.
Straffen slås mitt i mål där Anders Ohlsson chansade åt ena hållet och 5-1 är ett faktum.
Tre minuter senare, alltså i den 70:e minuten är Torparna alltför passiva i sitt försvarsspel och Öjahörnan når en omarkerad spelare som enkelt placerar in en ny reducering till 5-2 som också blir slutresultatet.
Vi tar med oss de första 65 minuterna som får anses väl godkända. Sista 25 något avslaget. Filip Marras gör en riktigt bra match och får min röst som matchens bästa spelare. Inte långt ifrån Marras kommer debuterande tvåmålsskytten Mikael Fransson som stred tappert på mittfältet. Även Filip Zahn får ett plus i kanten för sina två kyliga mål. Mattias Jönsson gör också en fin insats som mittback.
En överlag godkänd insats där vi vet att vi kan ännu bättre.
Nästa match går av stapeln på lördag den 28:e februari klockan 14:00 borta mot Helenholms SK på konstgräs.